FuncFit®

FuncFit®

Hva er Functional Fitness?


Functional Fitness er en treningsmetode i sterk vekst. Det er en treningsform som er bygget på elementer fra høyintensiv trening, vektløfting, spensttrening, styrkeløft, turn, kettlebelltrening, calisthenics (trening med egen kroppsvekt), strongman og mange andre øvelser. En effektiv styrke -og kondisjonsøkt som er for alle! Hos oss kan alle øvelser tilpasses til ditt nivå.


Det er timer med både Marius Olsen, tidligere CrossFit Games utøver, instruktør og PT, og Joacim Junhov-Rindberg, også CrossFit instruktør. Se timeplan her!


Er du usikker på om FuncFit® passer for deg? Ikke fortvil, FuncFit® passer i utgangspunktet for alle, uavhengig av alder, kjønn eller form. Alle øvelser tilpasses enkelt den enkeltes fysiske utgangspunkt. En Pull-up/opptrekk kan godt gjøres med strikk, i slynger eller med stang, og en push-up/armheving kan gjøres på knærne, eller på en boks.


Vi har registert varemerket FuncFit®, som vil være vårt kjennemerke på denne treningsformen i vår FuncFit sal. Det handler om bevegelsesmønstre for funksjonell trening innenfor både styrketrening, kroppsvektstrening og utholdenhetstrening.

FuncFit® Partner WOD


Dette er en styrke -og kondisjonsøkt som er både morsom og effektiv. Øktene er på 60 minutter, og tilrettelagt for å brenne kalorier og styrke muskulaturen.
FuncFit® WOD


WOD står for "Workout of the Day".

Dette er en styrke -og kondisjonsøkt. Her møter du øvelser med kroppsvekt, kettlebells, dumbbells og stang. Tilpasses nivå til hver enkelt person.


FuncFit_M_J
FuncFitLogo
FuncFitBox
FuncFit_tavle
funcfit_Joac_r
funcfit_wod_tavle
FuncFit_Joacim2
Joacim
TAM_4822_edit 01
TAM_4802_edit 01