PT Hans Henry

PT ansvarlig & coach Hans Henry Eriksen
Hans har lang erfaring innen styrketrening og mobilitetstrening. Han har gått flere kurs, og er ferdig utdannet personlig trener hos AFPT nå i våres. Videre har han tatt kosthold og trening, samt rehabilitering som tilleggsemner.


Man er aldri utlært og Hans Henry er også et bevis på at man aldri er for gammel til å bli PT! Han er nå pensjonert fra sin tidligere jobb, og kan bruke all sin tid på en ny yrkesvei. Kvaliteten på relasjonen mellom PT og kunde er avgjørende for kundens tilfredsstillelse, motivasjon, forbedret prestasjon og utholdenhet. tillegg til faglig dybde, er det viktig at PT viser respekt, forståelse, sensitivitet og menneskelighet. Det er ingen selvfølge at alle mennesker mestrer en slik viktig rolle, det handler ikke utelukkende om å bestå en PT eksamen, det er dessverre kun halve jobben!Litt om hans bakgrunn:

Human Resources med mye: lederutvikling, kompetanseutvikling, organisasjonsutvikling, medarbeiderutvikling, oppbygging av prosjektorganisasjoner, teamutvikling, undervisning, coaching og rådgiving. Har også jobbet som Daglig Leder, personalsjef, HMS sjef, Prosjektleder og HRFP i flere roller.


Utdannelse senere tid:

- Personlig trener ved AFPT

- Rehab trainer ved AFPT

- Kostholdsveileder ved AFPT


Hans Henry tar gjerne imot deg som vil teste han ut som PT, bare å kontakte han per e-post hans-henry@eirtrening.no