PT Tina

Personlig trener & FuncFit® instruktør, Tina Madeleine Wingereid
Jeg har alltid vært glad i aktivitet og fant min store lidenskap for turn som 6 åring. Valgte tidlig å satse for fullt og har i store deler av karrieren vært eliteturner for landslaget og konkurrert både nasjonalt og internasjonalt. Avsluttet karrieren i 2012 med 5 av 6 gullmedaljer og kongepokal i Norgesmesterskapet. Av natur er jeg ekstremt konkurransedrevet og glad i å utfordre meg selv både fysisk og mentalt.
Derfor har jeg i etterkant konkurrert i både dansing, vektløfting, Fitness og Crossfit.


Utdanning:
- Toppidrett på St.Olav VGS
- Aktivitetsleder 1, Norges idrettsforbund
- Personlig trener, Active Education
- Crossfit Level 1 trainer, Crossfit Inc.
- Bachelor sykepleie, Høgskolen Østfold


Erfaring:
Før jeg tok PT utdannelse jobbet jeg 10 år som turntrener for barn og voksne hos Nedre Glomma Turn. Etter utdannelsen som PT har jeg jobbet som personlig trener og gruppeinstruktør hos både Gymbox, Spenst og Crossfit Fredrikstad i tilsammen 10 år. I tillegg har jeg instruert flere idrettslag, samt WANG, i basistreninger i disse periodene.
I 2019 ble jeg mamma og hverdagen endret seg raskt. I 2020 valgte jeg å studere sykepleie for å ha litt flere kort å spille på. Nå jobber jeg som sykepleier på Sunnaas sykehus med rehabilitering etter traumatisk hodeskade, i tillegg til å være tilbake i treningsbransjen som Crossfit instruktør og personlig trener.


Etter mange år som toppidrettsutøver bærer jeg med meg egenskaper som å være strukturert, målrettet og deltaljefokusert. Dette er egenskaper både jeg selv og kundene mine drar nytte av. Jeg er spesielt opptatt av god innlæring av teknikk for å skape et best mulig treningsgrunnlag, samt at trening skal være både morsomt og utfordrende. Å formidle treningsglede og vektlegge godene som medfølger en aktiv hverdag bidrar til at fler prioriterer trening.E-post; tina@eirtrening.no

Tlf: 97 66 47 43