Arkiv_jan_mar_21

AKTUELT, JANUAR - MARS 2021

Ny pålagt nedstenging

16.03.2021 \\ NyheterGjeldende forskrift fra og med 16.03.21 til og med 11.04.21:

 • § 16b.Stenging av virksomheter

  d.Treningssentre.


 • § 16g.Stans av idretts- og fritidsaktiviteter

  Det er ikke tillatt å organisere idrettsaktivitet for voksne eller barn. Det samme gjelder fritidsaktiviteter som organiserte øvelser, trening og prøver for kor, korps og teater.

  Forbudet etter første ledd gjelder ikke for organiserte idrettsaktiviteter og fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år som gjennomføres utendørs, så lenge dette skjer i grupper på inntil 10 personer og alle deltakerne kommer fra samme kommune.


Ellers så har alle våre medlemmer fått en e-post vedrørende medlemsskap og litt informasjon.


Vi vil ha noen online timer, både styrke, mobilitet, HIIT og Yoga, så følge med på Facebook og i kalenderen på Min Side.


Vi takker så mye til dere som har valgt å ikke fryse/flytte forfall. Vi kommer tilbake til hva dere skal få igjen for denne enorme tilliten!

Vi forholder oss til gjeldende forskrifter i Fredrikstad kommune

01.03.2021 \\ NyheterGjeldende forskrift til og med 4.mars, så gruppetrening (PT-grupper som vi har tilbud på med 3-6 personer) er dessverre ikke tillatt uansett hvilke lokaler vi avholder de i. Vi har et eget skjermet lokale (kursrom) på 300 kvm som heller ikke kan benyttes til dette formålet, selv om det er "utenfor" selve treningssenteret.

 • Treningssentre kan kun holde åpent for innbyggere som bor fast i Fredrikstad eller Hvaler.
 • Det er ikke tillatt å drive innendørs gruppeidrettsaktivitet for voksne, i grupper på tre (3) eller flere. Dette gjelder også på treningssentre. Det samme gjelder fritidsaktiviteter, som organiserte øvelser, trening og prøver for kor, korps og teater. Med voksne menes personer som er 20 år eller eldre. Det er likevel tillatt med innendørs gruppetrening for toppidrettsutøvere.
  (lokal forskrift)


Ellers så har alle våre medlemmer fått en e-post vedrørende avisartikkelen i Fredrikstad Blad, der vi er indirekte berørt på bakgrunn av at vi er leietakere i det omtalte bygget.


Vi har oppdatert "Om oss" med 2 nye medarbeidere i resepsjon.Påmelding Tai Chi kurs i mars (med forbehold om utsettelse grunnet restriksjoner) kan gjøres via Min Side (under Produkter) eller her for ikke-medlemmer. Det er bindende påmelding, men kursene kan bli utsatt ved pålegg fra kommunen om det, men hvis man ikke kan delta grunnet sykdom/ny helg ikke passer så får man selvfølgelig refundert hele beløpet.


I helgen hadde vi AFPT (Akademiet for Personlig Trening) studenter på besøk hos oss igjen, og de har et eget stort lokale for sin teoretiske undervisning, men beveger seg rundt i senteret for gjennomføring av praktiske øvelser. De oppførte seg eksemplarisk og fulgte alle våre smittevernregler. Vi ønsker de velkommen tilbake snart igjen. Hvem vet, kanskje begynner noen fra utdannelsen der hos oss etter fullført eksamen? Våre 4 PT'er begynner å få fulle lister. Roger har forøvrig helt fullt og kan ikke ta ikke imot flere, da han er daglig leder og må ha litt tid til administrative oppgaver også.

Vi var nedstengt i 2 dager grunnet underlagt nasjonal forskrift etter utbruddet i Halden Ishall

03.02.2021 \\ Nyheter

Vi fikk åpne igjen i dag onsdag 03.02.

Det er foreløpig denne lokale forskriften fra 22.01.21 som er gjeldende hos oss: Treningssentre og lokaler for tilsvarende aktiviteter kan holdes åpne for individuell trening. Det må sørges for at det ikke er flere til stede i lokalet enn at det kan holdes to meters avstand. Gruppetrening med tre eller flere deltakere tillates ikke. Tillatt antall gjester i lokalet skal beregnes ut fra størrelsen på lokalet. Eier skal sørge for at kravet etterkommes.


Vi har fulgt med på Helsemyndighetenes anbefalinger og tiltak, blant annet for Ring 2 kommuner, som Fredrikstad befinner seg i akkurat nå. Vi håper smitteutviklingen holder seg like lav som de siste 2 uker, og at politikerne i Formannskapsmøte torsdag 04.02 kl 14.00 vedtar åpning for gruppetrening igjen. Dog under strenge smittevernregler!


Her er gjeldende nasjonal forskrift for Ring 2 kommuner (kommuner som har grense til utbrudd av mutert virus):

Treningssentre kan holde åpent for de som er bosatt i kommunen. Sentrene må selv vurdere hvordan de kan iverksette nødvendige systemer som sikrer etterlevelse.


Vi har store lokaler og god plass, samt markedets beste ventilasjonsanlegg, noe som FHI påpeker er svært viktig når flere samles i samme lokaler og for begrensning av spredning. Vi minner om våre smittervernregler og hva vi gjør for å holde EIR trening som et trygt senter her.


Vi kjører fortsatt 2-3 utetreninger per uke så lenge det ikke tillates gruppetrening inne, vi har også Stive menn og damer mandager, online HIIT tirsdager og Yoga onsdager.


Tai Chi: Vi har flere som venter på Tai Chi kursene, og de kan hverken utføres ute eller online. Helgekurset som skulle vært 6-7 februar er flyttet til 6-7 mars kl 10-15. Ukeskursene starter opp så fort vi har mulighet til det. Det vil fortsatt være begrenset antall plasser grunnet god avstand mellom hver deltaker.TILBUD PT-DUO og PT-GRUPPE 3-6 KLIPPEKORT.

Vi forlenger tilbudet på bakgrunn av manglende gruppetrening og uforutsigbarhet med nedstenginger. Les mer i nyheten under.


Gjenåpning fredag 22.januar! Medlemmer får en e-post i løpet av kvelden

21.01.2021 \\ Nyheter

Nadin og Mats (bildet), samt Isabell og Roger er klare for å ta dere imot. Resepsjonister og hele EIR familien er klare for deg. Vår dyktige renholder, Evgenija står på ekstra i dag slik at alt er skinnende rent til i morgen.


PT'ene har hatt noen få kunder med legeerklæring under stengingen, men nå kan alle komme både på PT-timer og egentrening igjen!

Ny forskrift fra 22.01.21: Treningssentre og lokaler for tilsvarende aktiviteter kan holdes åpne for individuell trening. Det må sørges for at det ikke er flere til stede i lokalet enn at det kan holdes to meters avstand. Gruppetrening med tre eller flere deltakere tillates ikke. Tillatt antall gjester i lokalet skal beregnes ut fra størrelsen på lokalet. Eier skal sørge for at kravet etterkommes.


Vi har store lokaler og god plass, samt markedets beste ventilasjonsanlegg, noe som FHI påpeker er svært viktig når flere samles i samme lokaler. Vi minner om våre smittervernregler og hva vi gjør for å holde EIR trening som et trygt senter her.HER FÅR DERE LITT OVERSIKT OVER HVA SOM SKJER NESTE UKE:


Online "text neck" 30 min - ons og fre kl 11.00-11.30.

Veldig bra øvelser for å unngå stiv nakke, hodepine etc. Spesielt for alle som sitter foran PC eller mye med mobilen. Ta en halvtime i lunsjen og bli med. PT Nadin kjører denne.


Online stive menn -og damer - 50 min

PT Nadin holder mobilitetstrening online mandag kl 18.00. 

Påmelding via Min Side.

Ikke-medlemmer kan melde på ved å betale med Vipps, kr 100,- til 623221.

Arrangement ligger på Facebook siden her.


Online HIIT time - 30 min

Online HIIT time med PT Isabell Herlovsen tirsdag kl 18.00-18.30. Timen foregår på Whereby og Isabell ble rett før nyttår sertifisert Online Trainer hos AFPT!

Påmelding via Min Side.

Ikke-medlemmer kan melde på ved å betale med Vipps, kr 50,- til 623221.

Arrangement ligger også på Facebook siden her.


Online Ashtanga Yoga - 75 min

Ashtanga yoga med Ruth Rostad onsdag kl 20.00.

Påmelding gjøres via Min Side og foregår via Whereby.

Ikke-medlemmer kan melde på ved å betale med Vipps, kr 100,- til 623221.

Arrangement ligger på Facebook siden her.


Utetreninger:

Vi har utetimer, både kombinerte kondisjon -og styrkeøkter og løpetimer. Alle timer legges ut på Min Side og i Facebook gruppa her. Vi har valgt å ikke ta siden, da vi her må nå de som bor lokalt. Gruppa er altså for de som ønsker å delta på utetreninger.

Medlemmer melder på via Min Side.

Ikke-medlemmer kan delta ved påmelding i arrangement og kan Vippse kr 100,- direkte til instruktør/PT ved oppmøte.


TILBUD PT-DUO:

Vi har fortsatt tilbudet som ble annonsert ved stenging for 2 for 1 på PT-Duo enkelttimer og PT-pakker fra 5-30. Dette gjelder ut måneden.


Ønsker du inkludert kostholdsplan med ukentlig oppfølging, kan vi anbefale PT Duo medlemskap med ukentlig PT-timer, 2490,- per person og det inkluderer medlemsavgiften på 790,-

Les mer om våre tilbud her.


TILBUD PT-GRUPPE 3-6 PERS:

Vi har tilbud om du kjøper dette innen 01.02. Kjøp 10 klipp for 3 000,- Ordinær pris er 3 500,-. Sett sammen din egen gruppe om du ønsker dette, eller vi kan undersøke om noen vil dele en time med deg/dere. Oppstart forhåpentligvis mulig fra 5/2, men det er ingen tidsfrist på bruk av klippene. Det er dessverre ikke tillatt med personlig trening i gruppe enda.

Bestilling kan gjøres direkte på Min Side.

Pålagt nedstenging fra og med 8.januar til og med 21.januar

Mer informasjon om betalinger, medlemskap og planer fremover er sendt alle medlemmer per e-post

06.01.2021 \\ Nyheter

Daglig leder, Roger Vinje håper alle nå setter inn et ekstra gir på smittevern så vi kan åpne igjen den 22.01!


Vi har forøvrig brukt svært mye tid og ressurser på dette, med bruk av munnbind, egne sprayflasker til alle, avstand, vask av overflater hver time. Det er fortsatt ingen som har blitt smittet ved å trene hos oss.

Ny forskrift ifbm Covid-19 gjeldende for Fredrikstad kommune vedtatt 06.01:

§ 3.Stenging av virksomheter

Følgende virksomheter skal holde stengt:

a)Bingoer, spillehaller, bowlinghaller, lekeland o.l.

b)Treningssentre

c)Svømmehaller

Likevel slik at treningssentre og svømmehaller kan holde åpent for:

1.Skole-og barnehagesvømming.

2.Rehabilitering, opptrening og liknende medisinsk oppfølging, som tilbys individuelt eller i mindre grupper med arrangør.


HER FÅR DERE LITT OVERSIKT OVER HVA SOM SKJER NESTE UKE:


Online stive menn -og damer - 50 min

PT Nadin holder mobilitetstrening online mandag 11.01 kl 18.00. 

Påmelding via Min Side.

Ikke-medlemmer kan melde på til nadin@eirtrening.no og betale med Vipps, kr 100,- til 623221.

Arrangement ligger på Facebook siden her.


Online HIIT time - 30 min

Vi har satt opp Online HIIT time med PT Isabell Herlovsen tirsdag 12.01 kl 18.00-18.30. Timen foregår på Whereby og Isabell ble rett før nyttår sertifisert Online Trainer hos AFPT!

Påmelding via Min Side.

Ikke-medlemmer kan melde på ved å betale med Vipps, kr 50,- til 623221. Send også en e-post til isabell.herlovsen@eirtrening.no.

Arrangement ligger også på Facebook siden her.


Online Ashtanga Yoga - 75 min

Vi har satt opp en online yoga time med Ruth Rostad onsdag 13.01 kl 18.00 -19.15.

Påmelding gjøres via Min Side og foregår via Whereby.

Ikke-medlemmer kan melde på til post@eirtrening.no og betale med Vipps, kr 100,- til 623221.

Arrangement ligger på Facebook siden her.


Utetreninger:

Vi setter opp utetimer, både kombinerte kondisjon -og styrkeøkter og løpetimer med flere av PTene, alle timer legges ut på Min Side og i Facebook gruppa her. Vi har valgt å ikke ta siden, da vi her må nå de som bor lokalt. Gruppa er altså for de som ønsker å delta på utetreninger.

Medlemmer melder på via Min Side.

Ikke-medlemmer kan delta ved påmelding i arrangement og kan Vippse kr 100,- direkte til instruktør/PT ved oppmøte.


Direktesendt trening med Roger og Mats

Vi vil sende en direktsendt trening fra senteret via Facebook en dag, informasjon legges ut i sosiale medier.


Naprapati og massasje!

Vår naprapat har åpent som vanlig!

Les mer og kontakt henne her.