Arkiv_desember

AKTUELT - DESEMBER                                   Tilbake til Aktuelt

Gruppetimer avlyst fra 18.desember til 7.januar.

Online timer og PT tilbud.

17.12.2020 \\ Nyheter

Ny forskrift ifbm Covid-19 gjeldende for Fredrikstad kommune vedtatt 17.12:

Treningssentre og lokaler for tilsvarende aktiviteter kan holdes åpne for individuell trening. Det må sørges for at det ikke er flere til stede i lokalet enn at det kan holdes to meters avstand. Gruppetrening med tre eller flere deltakere tillates ikke. Tillatt antall gjester i lokalet skal beregnes ut fra størrelsen på lokalet. Det skal være bemanning til stede som sørger for at kravet etterkommes.


Online Ashtanga Yoga

Vi har satt opp en online yoga time med Ruth Rostad mandag 21.12 kl 19.00. Påmelding gjøres via Min Side, husk å sjekk at du står oppført med korrekt e-post adresse. Ikke-medlemmer kan melde på til resepsjon 99257000 og betale med Vipps, kr 100,- til 623221.


Online HIIT time

Vi har satt opp Online HIIT time med Isabell Herlovsen på samme tid som ordinær time, tirsdag 22.12 kl 18.00. Timen foregår på Whereby. Påmelding via Min Side.

Ikke-medlemmer kan melde på til resepsjon 99257000 og betale med Vipps, kr 100,- til 623221.


Enkelte PT-timer, 2 for 1!

Ved bestilling innen 7.januar får du en PT-time du kan dele med noen, altså at du kan kjøpe kun en PT-time til 950,-, men at dere trener to personer og tar det som en PT Duo. Det er altså uten å kjøpe PT-medlemskap eller klippekort på minst 10 klipp. Husk at vi har PT Duo medlemskap med flere fordeler også, se våre tilbud her.


Gavekort

Vi har gavekort med valgfritt beløp! Du kan også kjøpe gavekort på medlemskap 790,-, medlemskap inkludert 1 PT-time kr 1490,-, 2 PT timer 2190,- og enkelte PT-timer, PT-pakker, Tai Chi kurs og massasje. Kontakt resepsjonen og de hjelper deg. Beløpet kan betales med kort eller Vipps.SMITTEVERN

Vi minner om våre smittevernregler om at du ikke kommer om du har symptomer, er i karantene eller vært i nærheten av noen med påvist smitte. Les mer om hva vi gjør og hva vi forventer av deg her.


Ashtanga Yoga Workshop og flere timer fra januar

16.12.2020 \\ Nyheter

Ashtanga Yoga

Vi har satt opp en yoga workshop med Therese Gunnerud Hansen søndag 17.januar kl 11-13. Den koster 300,- for ikke-medlemmer og påmelding kan gjøres til 99257000, via post@eirtrening.no eller https://blimedlem.eirtrening.no og velg Dagspass for å finne kursene.

Medlemmer melder på under Produkter via Min Side.


Denne dagen har du mulighet til å lære deg «hemmeligheten» til noen av de mest fundamentale og grunnleggende asanasene/posisjonene i Ashtanga Yogaens verden. Vi jobber mentalt med å bevisstgjøre hodet og kroppen for å komme i kontakt med de små musklene som ofte blir glemt i yogapraksis og hverdagen generelt. Vi jobber med teknikk, pust og kjernemusklatur og vektlegger viktigheten av å styrke mage og rygg.

Jeg vil introdusere hodestående/skulderstående mot slutten av timen, og har du lyst, har du lov til å gi det et forsøk.

Du kan delta på denne timen uansett erfaring.

Nybegynnere og viderekommende vil ha like stort utbytte.


Ashtanga Yoga

Mandag 11.januar kl 19.00 starter vi opp med Yoga kurs over 8 ganger med Ruth Rostad. Her kan man melde på som både ikke-medlem og medlem. Det er også mulig med drop-in om det ikke blir fullt. Kurset koster 1800,- for ikke-medlemmer og påmelding kan gjøres til 99257000, via post@eirtrening.no eller https://blimedlem.eirtrening.no og velg Dagspass for å finne kursene. 

Medlemmer melder på under Produkter via Min Side.


Ashtanga yoga er en dynamisk form for yoga (vinyasa yoga) det betyr at vi synkroniserer pusten med bevegelse. Det er meditasjon i bevegelse. Samtidig er det en fantastisk form for fysisk trening, man blir sterkere og mer bevegelig.

Å lære seg solhilsen og de første stillinger i ashtanga yoga gir en rekke helsemessige gevinster. Det er rensende for kroppen og dersom man ønsker, en fullkommen form for fysisk aktivitet.

Mange opplever mindre smerter i rygg, hofter, skuldre etc ved jevnlig praksis av Ashtanga yoga.

Fordeler, kort oppsummert :

* Gjør kroppen sterkere og mer fleksibel.
* Øker blodsirkulasjonen og oksygennivået i blodet
* Gir indre ro
* Renser ut avfallsstoffer fra muskler og organer

På dette kurset praktiserer vi fra første serien i Ashtanga vinyasa yoga, og innimellom andre terapeutiske øvelser fra Hatha yoga tradisjonen. Dette er lagt opp som et kurs, slik at vi gradvis integrerer teknikker som er viktig for å lære og få utbytte av yoga.


SMITTEVERN

Vi minner om våre smittevernregler om at du ikke kommer om du har symptomer, er i karantene eller vært i nærheten av noen med påvist smitte. Les mer om hva vi gjør og hva vi forventer av deg her.

Se vår nyeste video laget i samarbeid med Lion Island.