Arkiv 1H 2022

ARKIV Q1 2022

Åpningstider sommer 2022

13.06.2022 \\ Nyheter

SOMA MOVE® og ny instruktør

14.01.2022 \\ Nyheter

SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform hvor du får utfordret styrke, fleksibilitet, balanse, kraft og kondisjon. 

Vi beveger oss barfot på yogamatte hvor hender og føtter danner grunnlaget for øvelsene.

Bevegelsesmønstrene er sterke men samtidig smidige, hvor pust, flyt og tilstedeværelse er i fokus.

Øvelsene vil utfordre deg der du er i dag, og vil hjelpe deg med å utvikle en mer bevisst og helhetlig kropp.

Timen settes opp onsdager kl 18.00 i første omgang, så ser vi om vi skal ha en formiddagstime senere.Anders Kristensen er født og oppvokst i Fredrikstad, men har tidligere bodd både i Oslo og på vestlandet før han flyttet tilbake til hjembyen.

Han er sertifisert gruppetreningsinstruktør fra Norges Idrettshøyskole (NIH) med spesialisering innen kondisjon og koreografi. 

I dag arbeider han som faglærer tilknyttet nettstudier for Fagskolen Kristiania og er utdannet spesialsykepleier.


Anders er en erfaren og aktiv instruktør med lang fartstid innen gruppetrening og i treningsbransjen. Han underviser i en rekke ulike treningskonsepter og er mastertrainer for The Corebar. Tidligere har han jobbet som leder for gruppetrening i ELIXIA, og som assisterende senterleder med gruppetreningsansvar for SATS. 

Han har en treningsfilosofi om at bevegelse skal gjøre godt for både kropp og sjel, og at glede og motivasjon skal være i fokus.

Hans mål er å gi positive og inspirerende treningsopplevelser, hvor treningseffekt, treningsglede og faglig kompetanse er forankret. 


Utdannelse:

Spesialsykepleier

Gruppetrening Basis - NIH

Kondisjon og Koreografi - NIH


Kurs:

The Corebar Concept

Soma Move

Yin Yoga - HiYoga

Pilates - ELIXIA Academy

+++Godt nytt år!

06.01.2022 \\ Nyheter

KOSTHOLDSFOREDRAG 20.JANUAR kl. 19.00


Vår ernæringsfysiolog, Ida Braarud Jensen, vil holde et kostholdsforedrag torsdag 20.januar kl 19.00. Her tar hun for seg noen enkle grep for en livsstilsendring. Det skal ikke være enten eller ifht matvarer, og ingenting er forbudt. Vi ønsker å vise at kun små justeringer i hverdagen kan forandre mer enn du tror! Det handler om å gjøre noen små grep, altså endre litt på vanene i hverdagen uten at man fjerner "kosen" helt.


Ida har Bachelor i ernæring og kan også veilede deg som har kroniske sykdommer eller allergier/intoleranser. Hun selger også kostholdspakker med oppfølging, disse kan kjøpes under PT-oversikten på Min Side.


Begrenset antall plasser for å overholde gjeldende restriksjoner med god avstand.

Påmelding her.


All Inclusive ++

Vi planlegger også denne våren 12-16 ukers opplegg for deg som trenger enda tettere oppfølging, og som kanskje ønsker en kombinasjon av PT-timer, gruppetimer og kostholdsoppfølging. Vi har i dag All Inclusive medlemskap med 2-3 PT timer ukentlig. Dette inkluderer kosthold og massasje/naprapati. Men - en kombinasjon av dette og PT-grupper vil komme og med påmelding. Og poenget her er ikke "ekstrem forvandling på kort tid", det har vi ikke tro på at vil være en langsiktig løsning, men en god start til å kunne fortsette på egenhånd etter de ukene.


Tai Chi Chuan & Qi Gong


Tai Chi & Qi Gong introduksjonskurs/nybegynner starter opp tirsdag 18.januar kl 19.00. Kurset går over 10 ganger (fri uke 8) og koster 2 600,- for ikke-medlemmer.Rabattert pris for ikke-meldemmer og gratis for All Inclusive medlemmer.

Påmelding ligger ute, både på Min Side for medlemmer og for andre under "Dagspass" her!


Lett-øvet Tai Chi Chuan tirsdager kl 20.00-21.00 over 10 ganger (fri i uke 8). Kr. 2 600,- for 10 ganger eller drop-in 300,- per gang.


Vil du lese mer om Tai Chi, se her.

Vi ønsker PT Jon Petter velkommen til EIR familien. Han er sertifsert som personlig trener hos AFPT, og vil primært kunne ta kunder kveldstid og helger.

Les mer om han her.