Arkiv april-des 2021

ARKIV APRIL - DESEMBER 2021

Nye personlige trenere!

29.10.2021 \\ Nyheter

Vi ønsker PT Charlotte Akselsen velkommen til EIR familien. Hun har vært PT siden 2012 og tatt utallige kurs/workshops etter fullført utdannelse.

Hennes jobb er allsidig, så hun fortsetter med PT timer både ute, med bedrifter og på Family Iseveien også!

Les mer om henne her.
Vi ønsker også PT Ben Faissal velkommen til EIR Familien.

Han har god erfaring innen muskelbyggende styrketrening. Sertifisert personlig trener ved AFPT. Les mer her.
1 års jubileum fredag 1/10 med åpen dag/helg!

24.09.2021 \\ Nyheter

Vi feirer 1 år fredag den 1.oktober. Vi er stolt over å ha hatt medlemsvekst midt i en pandemi, og vi ser hvor viktig service, oppfølging og det lille ekstra er for mange folk. Det er et behov for ulike konsepter innen treningsbransjen, og det er jo vel og bra så ikke alle sentrene kjemper om det samme markedet.


ÅPEN HELG 1. - 3 oktober!


 • Gratis trening for alle som ønsker å teste oss - både egentrening og gruppetimer
 • Flere gruppetimer enn ordinær timeplan hele helgen
 • Padeltennis (for medlemmer). Vi har reservert noen baner så dere kan teste gratis. Det er mulig vi får det fast inn på timeplanen om det er interesse for det
 • Vi får besøk fra Sportsnutrition. De vil ha en stand i resepsjonen og dele ut masse vareprøver
 • Kake og kaffe (evnt te/kakao) i resepsjon til alle besøkende fredag fra kl 11.30
 • Delta i konkurranse om å vinne medlemskap, PT timer, kostholdsveiledning og terapeutisk massasje fra vår naprapat, se innlegg på Instagram/Facebook
 • Se timeplanen med klokkeslett for gruppetimer mm for helgen herLørdag den 9.oktober får vi besøk!

Sølve Sundrehagen har vokst opp til heftige 90-tallsbeats og fikk rytmen inne med morsmelka. Han jobber daglig fulltid med gruppetrening, er Product Manager i Sprek Fritid og reiser internasjonalt for å levere treningsopplevelser for alle. 


Sølve kommer for å holde Functional Strenght gruppetimer med oss!

- leken styrke, kondisjon og mobilitetstrening hvor vi bygger blokker underveis som avsluttes med en pulsdrivende finale til digg musikk. Timen krever ikke utstyr, og passer for deg som trenger inspirasjon til alle typer drivende gruppetimer i sal.


Det blir en time kl 11.00 og en time kl 12.00. Det er gratis for medlemmer og påmelding via gruppekalender på Min Side. Timene koster 300,- for ikke-medlemmer og betales med Vipps dagen før. Påmelding her. (medlemmer fortrinn frem til 6/10)


Inspirasjonsforedrag for PT/instruktører:

Kl 13.30 - 15.00 holder Sølve et inspirerende foredrag rettet mot PTer og instruktører. Det er gratis for våre instruktører, men er åpent for andre instruktører til kr 300,-, meld på her.Ny instruktør i FuncFit

19.08.2021 \\ Nyheter

Vår tidligere FuncFit instruktør, Marte flyttet i høst til Oslo for å gå på skole, så da måtte vi se etter en erstatter. Vi ønsker Aina Korperud-Stokvold varmt velkommen til EIR Familien. Hun er bosatt i Sarpsborg og er 45 år gammel.


Hun er fra Fredrikstad og startet sin idrettskarriere på Lisleby stadion med fotball som hovedinteresse frem til 20-årene.
Har en bred idrettsbakgrunn med både lagsport og individuelle idrettsgrener som løping, sykling, klatring og CrossFit.


Hun har trent CrossFit aktivt siden 2011 og har en 2. plass i NM (masters 40-45) fra 2016.
Hun er level 1 sertifisert innen CrossFit og har i tillegg både level 1 og 2 i CrossFit Vektløfting.


Hun har coachet og holdt kurs innen vektløfting, de olympiske løftene Snatch (rykk) og Clean & Jerk(frivending), siden 2015.

De siste tre årene har hun fokusert på landeveissykling, og sykler på et rent damelag med kun et mål i sikte; å sykle fra Trondheim til Oslo på rekordtid.


Hun elsker å teste seg selv med utfordringer som er i overkant krevende, som å f. eks Everesting. Det innebærer å sykle opp og ned samme bakke (på kanskje 150 meter) til man har nådd høyden av Mount Everest på 8848 meter. Hennes personlige rekord er på 15 timer innendørs og 16 timer utendørs.


Aina er en engasjert, positiv og tydelig coach med et spesielt godt øye for de små detaljene som teknikktrening krever.
Hun startet sin trenerkarriere så tidlig som på videregående, da hun begynte som fotballtrener for et pikelag.

Hun har erfaring med å coache både grupper og individuelt i forhold til spesifikk styrketrening for syklister, klatrere og vektløftere.


FunFight settes opp tirsdager kl 19.00 med Ida Braarud Jensen. Hun er vår ernæringsveileder, men som også har litt erfaring med Thai boksing og boksing for gøy fra før. Vi anbefaler egne boksehansker (pga corona). Vi selger Fighter Sport hansker av god kvalitet i shoppen vår, kun kr 349,-.


Timeplan er oppdatert, da vi også har satt opp en morgentime med PT Mats hver tirsdag kl 06.15!


Høstens timeplan med nyheter

03.08.2021 \\ Nyheter

Vi har lagt ut høstens foreløpige timeplan! I tillegg til det som ligger ute, kommer det også FunFight timer (boksing). Foreløpig er det medlemmer av Øtfold Parkinsonforening som har boksetimer mandager og fredager kl 10--11.


Spinning kommer det og, men tidligst våren 2022. Det må bygges og fikses litt først.


Helene Maria Bakker begynner som ZUMBA instruktør hos oss og vil ha sin første time onsdag den 18.august kl 10.00!

Hun kommer opprinnelig fra Oslo og er utdannet danser og ballettpedagog. Hun gikk ut av Statens balletthøyskole i 2001 og dro videre til New York og danset der i ett år.
Hun ble sertifisert zumbainstruktør for 10 år siden og har hatt zumba på flere treningssentre i Fredrikstad og Sarpsborg og i sitt eget dansestudio på Rolvsøy.
Timene hennes består av dans til latinamerikanske rytmer og har medium til høy intensitet. I Helenes zumbatimer legges det vekt på å ha det gøy samtidig som man får løsnet opp i rygg og hofter og får en god treningsøkt. Zumba er for alle og krever ingen forkunnskaper!Åpningstider, ernæringsrådgiver og nyheter fremover

11.06.2021 \\ Nyheter

Åpningstider fra og med fredag 18.06 til og med mandag 16.08:


Mandag:  08-21

Tirsdag:   06-21

Onsdag:  08-21

Torsdag: 08-21

Fredag:   06-19

Lørdag:   09-15

Søndag: 10-16


Gruppetreninger vil holdes gjennom hele sommeren, men med redusert timeplan når instruktører selv har ferie. Følg med på Min Side. Timene legges synlig en uke i forkant.Ny ernæringsrådgiver


Vi har fått et nytt medlem inn i EIR Familien, det er Ida Braarud Jensen, som har Bachelor i ernæring. Dere finner hennes tilbud på Min Side og dere kan både bestille og kontakte henne der. Fra før har vi Roger, som har tatt seg av kostholdsplaner, men Ida har enda dypere kompetanse innen ernæring knyttet til ulike sykdommer og intoleranser, men også idrettsernæring. Roger har mer kosthold knyttet til trening og muskelvekst eller vektnedgang, men nå skal Ida ta alt av kostholdsoppfølging hos oss.


Vinyasa Yoga - også kalt Yoga Flow


Fra uke 33, den16.august kl 18.00 starter vi med Vinyasa Yoga med Monica S. Hovind hver mandag.


Vinyasa yoga er en utbredt og kjent form for yoga. Den er kreativ, rytmisk, morsom & styrkende! Varierte timer gjør at du virkelig får tatt i bruk hele kroppen.

 

Vinyasa betyr pustesynkronisert bevegelse. Her jobber vi med å finne flyten mellom pust & bevegelse. Pusten (pranayama) er selve grunnmuren. Vinyasa kan sees på som et møtepunkt mellom pust, bevegelse og meditasjon. De ulike øvelsene vil flettes inn i hverandre der hensikten er å skape flyt i alt du foretar deg på matten.

Tai Chi Chuan & Qi Gong


Tai Chi & Qi Gong introduksjonskurs/nybegynner helgen 25-26 september kl 10-15.

Påmelding ligger ute, både på Min Side og for alle under "Dagspass" her!


Den 24.august kl 09-10 starter introduksjonskurs over 10 ganger.

Vi har også kveldskurs tirsdager kl 19-20.

Påmeldig for medlemmer via Min Side. Ikke-medlemmer melder på nederst på siden her.


Lett-øvet Tai Chi Chuan tirsdager kl 10-11 i juni og oppstart 17.08 igjen. Kr. 2 600,- for 10 ganger eller drop-in 300,- per gang.EIR Familien øker stadig


Vi har også fått på plass to medarbeidere til i resepsjonsteamet, det er Kristian Simensen og Isabel J. Zetterstrøm. Isabel skal fra 1.september også ha dansetimer hos oss!

Gruppetreninger fra neste uke

29.05.2021 \\ Nyheter

Vi åpner for gruppetreninger mandag 31.mai! Det er inntil 10 plasser, men vi har også noen timer med kun 8 plassser. Timeplanen finner du på Min Side.


Vi kommer tilbake med sommertider fra og med fredag 18.juni til og med 16.august. Det er ikke veldig store endringer, og vi håper alle likevel finner tid. Vi er fleksible og vil tilpasse oss om noen f.eks vil ha åpent kl 06 annen dag enn vi begynner med.


YOGA Workshop 20.juni


Denne har vi flyttet på noen ganger nå, men datoen er altså spikret til søndag 20/6 kl 11-13. Påmelding via Min Side for medlemmer og her (Dagspass) for ikke-medlemmer kr 300,-

Instruktør er Therese Gunnerud Hansen. Hun har lang erfaring i Ashtanga Yoga, samt flere andre kvalifikasjoner. Les mer om henne her.Tai Chi & Qi Gong


Tai Chi helgekurset er flyttet til 5-6 juni. Det er 3 plasser ledig.

Tai Chi lett-øvet starter 8.juni kl 10-11 over 10 ganger.


Den 24.august kl 09-10 starter introduksjonskurs over 10 ganger.

Påmeldig for medlemmer via Min Side. Ikke-medlemmer melder på nederst på siden her.


Samarbeidspartnere


Vi har laget en egen side med oversikt over noen av våre viktigste samarbeidspartnere. Oversikten finner du her.

Gjenåpning 10.mai!

10.05.2021 \\ Nyheter

Vi åpner for fullt i dag 10.mai, altså for egentrening i tillegg til PT timer. På verdens aktivitetsdag passer jo det veldig bra!

Det er altså åpent for deg som bor i Fredrikstad/Hvaler. Gruppetrening må vi dessverre fortsatt vente litt med, men håper vi kan komme tilbake til slik det var i høst med inntil 10 og god avstand. Det fungerte veldig godt for oss, som uansett kun kjører mindre grupper.


Resepsjon er alltid bemannet innenfor våre åpningstider.


TAI CHI


Tai Chi helgekurset er flyttet til 5-6 juni. Det er 3 plasser ledig.

Tai Chi lett-øvet starter 8.juni kl 10-11 over 10 ganger.


Den 24.august kl 09-10 starter introduksjonskurs over 10 ganger.

Påmeldig for medlemmer via Min Side. Ikke-medlemmer melder på nederst på siden her.

Ny PT inn i EIR Teamet!

04.05.2021 \\ Nyheter

Vi ønsker Darren Treloar velkommen inn i teamet vårt! Han er et kjent fjes for folk flest i Fredrikstad, men vi har også laget en presentasjon av han her.


Vi vet forøvirg ikke når vi får åpne helt enda, men vi håper det blir noe før 16.mai. Vi holder uansett åpent for både PT-kunder og medlemmer med legeerklæring. Timebestilling kan gjøres via kalender i Min Side. Legeerklæring må medbringes.

Delvis gjenåpning mandag 26.04

25.04.2021 \\ Nyheter

Regjeringen har besluttet at fra mandag 26. april skal Fredrikstad kommune gå fra det regionale tiltaksnivået 5A til tiltaksnivå 5B i covid-19 forskriften. Det betyr visse lettelser for blant annet treningsbransjen.

Vi er veldig glad for at samfunnet gradvis åpner opp igjen i vår region, og vi gleder oss til å treffe mange av medlemmene våre igjen.

 

Vi i EIR trening forholder oss til ordlyden i forskriften, og kan etter reglene tilby trening i følgende tilfeller:

 • Dere som er i rehabilitering eller opptrening etter sykdom og/eller skade kan trene individuelt og i mindre gruppe med arrangør
 • Dere som vil trene individuelt eller er i behandling, kan bestille time for trening
 • PT 1:1 og PT Duo er også tillatt

Gruppetrening, som løpetime og FuncFit® time vil vi evnt sette opp utendørs. Det er ikke planlagt online timer, da vi prioriterer å følge opp timebestillingene. Du finner både HIIT økter, yoga og mobilitet på vår Facebook side.

 

Vi følger videre opp de generelle reglene og anbefalningene som gjelder i vår region og nasjonalt.

Regelen er at når det ikke er mulig å holde minst 1 meters avstand, utover kortvarige passeringer, skal det brukes munnbind i vår type lokaler. Ved fysisk aktivitet antas smitterisikoen å være høyere, og det bør holdes 2 meters avstand.

 

 • Vi vil ha få kunder til stede, og holder mer enn 2 meters avstand. Kunder trenger dermed ikke bruke munnbind siden vi holder stor avstand
 • Våre PT` er og annet personale som veileder og har kontakt med kunder vil alltid bruke munnbind der det er nødvendig eller ønskelig
 • Vi har svært god plass i senteret og moderne ventilasjonsanlegg som sørger for kontinuerlig utskifting av luft
 • Vi har gode rutiner for vasking og spriting av utsatte kontaktflater, desinfisering hver time
 • Alle medlemmer får en egen sprayflaske til å vaske utstyr etter bruk

 

Vi legger ut timebestilling som du kan melde deg på, dersom du hr legeerklæring. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller er usikker, så veileder vi deg i hvordan du går fram. Se kalenderen på Min Side for bestilling av time. Vi er alltid betjent både i resepsjon og ute i salen. Vi beklager så mye ulempene dette medfører for dere medlemmer og håper smitteutviklingen fortsetter som nå, og at vi kan åpne for fullt igjen den 10.mai!

 

HAR DU LÅNT UTSTYR?

Vi må dessverre be alle medlemmer om å returnere alt lånt utstyr søndag kl 17-18. Passer ikke tiden, så ta kontakt for å avtale tid. Vi kan ikke gjøre unntak, da vi har lånt ut nærmest alt av stenger og skiver, hantler etc. Tusen takk for forståelsen!


Savner du gruppetrening?

Under ser dere online timer hentet fra Facebook, Ashtanga Yoga med Ruth og Ole-Morten, Mobilitet med Nadin og HIIT med Isabell.

Gratis treningsprogram direkte i en App

14.04.2021 \\ Nyheter

Det er en utfordrende tid for både dere og oss, men vi tenker på dere og savner dere!


Vi tilbyr nå alle som ønsker det, gratis treningsprogam uten behov for vekter. Det vil si kroppsvektsprogram. Alt du trenger å gjøre er å laste ned App'en "Abel", opprette en bruker også sende brukernavnet ditt til oss, så vi får tildelt en Coach i appen, som du så må godkjenne. Send dette til post@eirtrening.no


Har du allerede en bruker fra før med din PT, send oss bare en beskjed om at også ønsker et nytt program.


God trening! Husk å følg med på våre Online timer via Whereby eller LIVE via Facebook. De legges under arrangement og i gruppekalender på Min Side. Under ser dere forrige ukes økt med Mats og Roger.

Forlengelse av nedstenging til og med 25.april

11.04.2021 \\ Nyheter

Dette er det generelle vedtaket i Covid-19 forskriften, som gjelder for hele landet:

§ 15c.Stenging av virksomheter

Følgende virksomheter og steder skal holde stengt:

a.Treningssentre, likevel slik at følgende tilbud kan holde åpent:

1.tilbud til de som er bosatt i kommunen.

2.rehabilitering og opptrening som tilbys individuelt eller i mindre grupper med arrangør.

3.individuell trening og behandling som det kan bestilles time til.


MEN - vi er dessverre omfattet av kapittel 5A - Særlig høyt tiltaksnivå, som innebærer enda strengere regler enn f.eks i Oslo. Dette gjelder Fredrikstad og 19 kommuner til i Viken.


Vi mener at dette er for strengt for vår bransje og smittesituasjonen i Fredrikstad tilsvarer ikke et slikt nivå, da vi har overholdt både avstand, desinfisering, munnbindbruk og antallsbegrensning. Vi kan ikke gjøre annet enn å forsøke og holde ut og gjøre det beste ut av situasjonen. Vi savner dere alle sammen og håper regjeringen snart tar til fornuft og slutter med forskjellsbehandling innefor tilsvarende bransjer uten dokumentert bakgrunn.


Vi fortsetter med online timer via Whereby denne uka, sjekk Facebook siden vår:

Denne linken kan benyttes; https://eirtrening.whereby.com/eir

Ikke logg inn og ikke trykk på linken, lim inn i nettleser og godkjenn alt av video/lyd. Du kan selv velge om du vil ha på video av deg selv.


- mandag; mobilitetstrening med PT Nadin kl 18.00

- tirsdag; HIIT med PT Isabell kl 17.00

- onsdag; Ashtanga Yoga med Ruth kl 18.00

- torsdag; Live trening med Mats og Roger kl 18.00

- fredag; HIITmed Isabell kl 10.30 og mobilitet med Nadin kl 18.00


Hvis noen ønsker formiddagsøkt, så si ifra og vi fikser det!Her ser dere hele paragrafen vi er rammet av:


§ 16b.Stenging av virksomheter

Følgende virksomheter og steder skal holde stengt:

a.Serveringssteder, som restauranter, kafeer, barer og puber, og utested, som diskotek, nattklubber og lignende. Serveringssteder kan likevel holde åpent for å selge mat og ikke-alkoholholdig drikke som ikke skal nytes på stedet. Serveringssteder på hoteller kan servere mat til overnattende gjester.

b.Butikker, likevel slik at følgende butikker kan holde åpent:1.matbutikker, inkludert kiosker, helsekost og andre som i hovedsak selger matvarer2.utsalgssteder for dyrefôr og andre nødvendighetsartikler for kjæledyr og husdyr3.apotek4.bandasjister5.optikere6.vinmonopol7.bensinstasjoner8.salgsvirksomhet til landbruk og dyreproduksjon9.lager- og grossistdelen i byggevareforretninger som selger til håndverksvirksomhet og lignende.

c.Varehus, med unntak av arealer med vare- og tjenestetilbud som nevnt i bokstav b.

d.Treningssentre.

e.Svømmehaller, badeland, spaanlegg, hotellbasseng og lignende.

f.Tros- og livssynshus, med unntak ved begravelser, bisettelser, vielser, dåp og ved samtaler mellom representant for tros- og livssynsamfunn og enkeltpersoner.

g.Biblioteker.

h.Fornøyelsesparker, bingohaller, spillehaller, lekeland, bowlinghaller og tilsvarende steder.

i.Museer.

j.Kino, teater, konsertsteder og tilsvarende kultur- og underholdningssteder.

k.Andre offentlige steder og virksomheter der det foregår kultur-, underholdnings- eller fritidsaktiviteter som samler mennesker innendørs.

Butikker og varehus kan holde åpent for avhenting av forhåndsbetalte bestilte varer når det er etablert smittevernfaglig forsvarlige løsninger for utlevering av varene.